2024. május 3.

Hosszú Katinka és Gyurta Dániel sem indul

Az úszók országos bajnokságát szerdától szombatig rendezik meg a debreceni sportuszodában.

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) tájékoztatása szerint szombaton éjfélkor lezárult a nevezés az országos bajnokságra. A válogatott kerettagok közül a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, valamint a szintén ötkarikás aranyérmes Gyurta Dániel neve sem szerepel a listán – közölte az MTI.

Hosszú Katinka több alkalommal valamennyi számban rajthoz állt az országos bajnokságon, először 2014-ben, legutóbb pedig tavaly, míg London olimpiai bajnoka, Gyurta Dániel 2007 óta először hagyja ki az eseményt.

A versenyre 59 egyesület - közöttük négy osztrák klub - 385 versenyzőjét regisztrálták.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

Sport

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

  • 2023.03.4

Az antarktiszi ultramaraton győztes Lubics Szilvia beteg gyerekek segítésére buzdít a Pécs-Harkány futóversenyen való részvételével. Az ultrafutó főtámogatójával, a CHERRISK csapatával újabb jótékonysági kampányt indít, ezúttal egy regionális szervezetet, a Nevetnikék Alapítványt támogatják futással és ’cserkókkal’.