2024. április 26.
Tűzeset, rendőri intézkedések kedden Szabolcsban

Tűzeset, rendőri intézkedések kedden Szabolcsban

Május 8, keddi napi hírösszefoglalónk a megyéből, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrfőkapitányság közleményeiből:

Használt hűtőgépalkatrészek gyulladtak ki kedd délután egy nyíregyházi telephelyen. A tűz százötven négyzetméteren terjedt el. A nyíregyházi tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával négy vízsugárral és munkagép segítségével tudták megakadályozni a lángok terjedését. A katasztrófavédelmi mobil labor folyamatosan méréseket végzett a helyszínen, melyekből megállapították, hogy egészségre nem volt káros hatása a tűznek. Személyi sérülés nem történt.

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 23 éves és egy 41 éves putnoki férfi ellen. A két férfi a Nyíregyháza-Mezőcsát útvonalon közlekedő helyközi buszon trágár szavakat kiabált és inzultálta a járművön tartózkodó utasokat. A rendőrök a bejelentést követően a jogsértőket a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

 

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy tehergépkocsival rendelkező kékcsei férfit. Az intézkedés során kiderült, hogy a 26 éves férfi nem rendelkezik járművezetői engedéllyel, a szabálysértési hatóság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a gépkocsivezetőt előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

 

A mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves szamosszegi nő ellen. A rendőrök Mátészalkán érték tetten a nőt, miközben egy férfinak anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szoláltatást ajánlott fel. A rendőrök a nőt előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.