2024. április 28.
Nyíregyházán készültek fel a Miss B-Life Szépe indulói

Nyíregyházán készültek fel a Miss B-Life Szépe indulói

Idén is megrendezték a Miss B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyek mérhették össze szépségüket.

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója számos szépségversenynek volt már közreműködője edzőként vagy zsűritagként. Az ezekből szerzett tapasztalatokat a saját elképzeléseivel ötvözve, idén is megrendezte a Miss B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyeknek volt nagy esélyük.

 

„Boldog vagyok, mert hatalmas siker lett a Miss B-Life Szépe. Ez azért is öröm, mert a verseny nem csupán a szépségre, hanem az egészséges életmódra és a sportra helyezi hangsúlyt. Fontos szempont, hogy minden lánynak legyen sport múltja, illetve napi szinten aktívan sportoljon. Úgy látom, sokkal jobb értékrendet képviselnek azok, akik így élnek. Rengetegen jelentkeztek a mostani versenyre, közülük a legjobb 12 lánynak a nyíregyházi Sziget Hotelben tartottuk a felkészítő tábort, ami minden eddiginél jobban sikerült. A több napon át tartó táborban sminktanfolyamon, coachingon, kezeléseken, Capoeira aerobik edzésen vehettek részt a versenyzők, akik közben megtanulták a döntőre a koreográfiát. A hab a tortán Ruszó Tibi volt, aki a Miss B-Life Szépe indulóival forgatta legújabb videoklipjét. A felkészülés azonban nem ért véget teljesen a táborban; a döntő előtti napon egyfajta összetartás-extra programként kézműves pizzát készítettek, fotózáson vettek részt, végül pedig quadozni mentek a lányok” - emlékezett vissza Czanik.

 

A tavalyi győztes, Szabó Kinga mentorként és zsűritagként is részt vesz az idei versenyen. Tapasztalatainak köszönhetően pontosan tudja, hogy a lányoknak miben kell segíteni, ezért már a táborban is rendkívül hasznos volt a jelenléte. „Balázs felkért, hogy szerepeljek zsűritagként Miss B-Life Szépén, de felajánlottam, hogy a zsűrizés mellett szívesen foglalkozom a lányokkal a felkészülés során. Tavaly ugyanis azt láttam, hogy remekek a verseny fő pillérei, de az indulóknak szükségük van a mentális támogatásra, hogy ha kimennek a színpadra, akkor magabiztosan mozogjanak, jó legyen a kisugárzásuk. Úgy gondolom, hogy önmaguk szeretete, ismerete, elfogadása hozzájárul ahhoz, hogy tudják, kik ők, mik a céljaik, erősségeik, gyengeségeik. Ha ezeket megerősítjük, akkor magabiztosabban tudnak kiállni a döntőn. Nagyon remélem, hogy minden lánynak tudtam segíteni, és bízom abban, hogy a győztes hozzám hasonlóan sok élményt, ismertséget szerez, kapcsolatokat épít a versenynek köszönhetően” – hangsúlyozta Szabó.

 

Az október 21-én, a Heaven Budapestben megrendezett döntőn 4 touron mutathatták meg magukat a versenyzők: a bemutatkozó után sportruházatban, bikiniben és estélyiben vonulnak fel énekes kíséret mellett. Az programot Patai Anna és Ruszó Tibi koncertje, hiphop és fitness bemutató tette még színesebbé. A megmérettetést Petróczy Panna nyerte, udvarhölgyei Tóth Boglárka és Czakó Emília. 

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.