2019. március 22.
Támadják a Díjnet ügyfeleit

Támadják a Díjnet ügyfeleit

Adathalászok küldözgetnek levelet, amiben szenzitív adatokat kérnek.

Olvasónk péntek hajnalban kapott egy levelet a Díjnettől, melyben arra figyelmeztetik, hogy ne adjon meg adatokat, mert bűnözők éltek vissza a cég nevével és logójával – írja a Digital Hungary. Az üzenet egyébként megtalálható a Díjnet honlapján is, melynek tartalma csaknem szóról szóra megegyezik a figyelmeztető e-mailével. A portál a Díjnet figyelmeztető levelét le is közli:

„Az elmúlt napokban a Díjnet Zrt. nevével és logójával visszaélve adathalász e-maileket küldtek ismeretlenek a noreply@dijnet.hu e-mail címről. Kérjük, hogy az említett, „Bejelentés” tárgyú e-mailben feltüntetett „Frissítse A Fiókot” hivatkozást/linket ne nyissa meg, illetve arra kattintva ne adja meg adatait, ne kezdeményezzen regisztrációt. Fontos információ, hogy a Díjnet Zrt. a regisztráció során nem kér be bankkártya adatokat. A Díjnet részére a bankkártyás fizetést és a bankkártya regisztráció lehetőségét az OTP Bank Nyrt. biztosítja közvetlenül saját rendszerében.

Kérjük, hogy a hasonló e-maileket fokozott figyelemmel kezelje. Fontos, hogy hasonló levél érkezésekor alaposan vizsgálja meg a belinkelt weboldalt, a Díjnet által küldött levél esetén a weboldalra mutató link mindig tartalmazza a dijnet.hutartományt, egyéb esetben a linket ne nyissa meg.”

Megosztás

Végre lecsap a kormány az egyszer használatos műanyagokra

Hello Ország

Végre lecsap a kormány az egyszer használatos műanyagokra

  • CNM
  • 2018.10.5

A termékdíjtörvény módosításával várhatóan nő az egyszer használatos műanyag poharak, edények termékdíja, és a kör várhatóan tovább bővül az egyszer használatos műanyag evőeszközökkel, köztük a keverőpálcával és a szívószállal - mondta Makai Martina, a zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár egy pénteki budapesti fórumon. Hozzátette: 2021-től teljesen betiltják a műanyag zacskókat.