2024. április 25.
Világjáró nyíregyházi újságíró mutatja be könyvét

Világjáró nyíregyházi újságíró mutatja be könyvét

A világ szinte minden zugát bejárta, élményeiről könyvet írt, most pedig itthon mutatja be megjelent kötetét Balogh Boglárka, nyíregyházi újságíró - adta hírül a szabolcsihir.hu.

Balogh Boglárka, a National Geographic Magazin Magyarország bloggere egy könyvet írt legizgalmasabb történeteiről. A 21, világon átívelő, fényképekkel illusztrált útirajz a Föld ismeretlen szegleteibe kalauzolja el az olvasót.

A kötetet olvasva bepillanthatunk az afrikai törzsek mindennapjaiba, a „fekete” albínók rejtett világába, egy belga csokoládémester titkaiba, de az illegális vadállat-kereskedelembe vagy az oroszlánok vadászatra szánt ipari tenyésztésébe is. Sőt, szerelmi tanácsokat is kaphatunk, egyenesen Baszkföldről.

Akit érdekelnek a különböző kultúrák, annak mindenképpen ajánlott elolvasni ezt a könyvet, amely kultúrák és népek, vallások és emberek sokszínűségét mutatja meg az olvasónak.

A könyvbemutatóval egybekötött író-olvasó találkozó március 9-én, pénteken délután fél ötkor kezdődik Nyíregyházán, a megyei könyvtárban.

(Fotó: Facebook, szabolcsihir.hu)

Megosztás

Puccini első nagy sikere a Müpában

Hello Kultúra

Puccini első nagy sikere a Müpában

  • 2024.02.8

A Nemzeti Énekkar és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar él a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermének kínálkozó adottságaival, félig szcenírozott előadásban mutatja be Puccini halhatatlan remekét, a Manon Lescaut-t.