2019. június 19.
Karriernap jövő héten a Nyíregyházi Egyetemen

Karriernap jövő héten a Nyíregyházi Egyetemen

A Nyíregyházi Egyetem a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával együttműködve szervezi meg május 15-én a 13. Karriernapot. Az állásbörze belépődíj nélkül látogatható.

Idén több mint húsz hazai kiállító, több tucat állásajánlattal várja a vendégeket. Az érdeklődők próbainterjúkon és karriertanácsadáson is részt vehetnek, a színpadon pedig szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, cégbemutatókkal készülnek a szervezők, így szeretnének segíteni, tanácsot adni az álláskereső fiataloknak és a munka világába visszatérni vágyó idősebbeknek is.

A nagyszínpadon szó lesz karrierépítésről, a karrier és a diploma kapcsolatáról, online karrieroldalak marketingkommunikációjáról, valamint bemutatkozik több cég is, köztük a LEGO Manufactoring Kft., és a többi kiállító cég is.

Az aulában a nap folyamán lesznek próbainterjúk, karrier-tanácsadás, nemzetközi ösztöndíjakról való tájékoztató, duális képzési sarok – tájékoztatókkal, beszélgetésekkel, katonai bemutató és toborzás, nyelvtanulási tréning, idegennyelvi tesztek, LEGO bemutató, nyereményjátékok, önéletrajz-írási tanácsadás, munkajogi tanácsadás, mentálhigiénés- és karrierépítési tanácsadások.

Megosztás