2024. április 18.
Lakatos Márk jól befűtött a Bazilika előtt

Lakatos Márk jól befűtött a Bazilika előtt

A stylist nem a Szent István téren sétálókat izzasztotta meg, hanem azokat a modelleket, akik a GAS őszi-téli kollekcióját viselték a 35 Celsius-fokban.

A flashmob mind a turisták, mind a hazai közönség érdeklődését felkeltette, és nem csak azért, mert garbóba, sapkába és sálba öltöztek a résztvevők a nyár eleji kánikulában.  Hogy miként kerültek a modellek a Bazilikához? A GAS Jeans 2018/19-es ősz-téli kollekciójának hivatalos bemutatóját Budapest szívében, a Platz nevű bárban tartották.  Az indusztriális enteriőrhöz jól passzolt az 1984. óta olasz szívvel és lélekkel készített farmer brand bemutatója. Dj Bootsie, rutinos kaméleonként, a kollekció hangulatára készült exkluzív szettjével turbózza az estét, amelyre meghívót kapott a divatsajtó prominensei mellett a zenei világ és a közélet néhány jeles tagjai is.

 

 

A modellek néhány tour erejéig valódi téli hangulatot varázsoltak az ideiglenes kifutóra. A pulóverek, kardigánok, szövetkabátok és tolldzsekik javarészt a szokványos fekete-szürke színekben készültek, de annak sem kell aggódnia, aki a márka merészebb színválasztásait kedveli, mert az idei télen is lesznek egyedi színek, például sárgák ritkán látott árnyalatai... 

 
 

A velúr jogging és műszőrme kabátkák kombinációja simán koppintható, mert igazán szembetűnő, retrós lookot érhetnek el vele a márka női rajongói.

 


 

Mindkét nem számára lesznek klasszikus fazonú szövet- és bőrdzsekik a kollekcióban, amelyet jól egészítenek majd ki az örökzöld fazonú Police napszemüvegek és a bemutatott praktikus táskák.

 
 
 

A farmeren túl szövetnadrágokat is viselhetnek majd a GAS-t választó fiúk és a lányok. Utóbbiaknak még több szabadságot adtak a tervezők, akik rövid és hosszú farmerszoknyát is rajzoltak a kollekcióba.

 
Fotó: Bertalan_Soos
 

 

 

 

Megosztás